06 14 79 84 24  / 06 33 08 49 51     info@chabotsports.nl

Wie zijn wij?


  1. Wij zijn Luc en Nelian Chabot, wij zijn getrouwd en wonen in Sommelsdijk. Luc is nu meer dan 10 jaar actief in de (wedstrijd) bodybuilding wereld en Nelian is hier bijna 3 jaar geleden mee begonnen. Het is ontzettend leuk dat wij deze passie en levensstijl samen kunnen delen.


  2. Luc

Luc heeft verschillende sporten beoefend, waaronder karate. In 2007 is hij begonnen met zijn wedstrijd training voor zijn eerste wedstrijd. Deze wedstrijd heeft hij gewonnen, dat was het begin van vele wedstrijden. De afgelopen 10 jaar heeft hij meerdere wedstrijden meegedaan zowel nationaal als internationaal in Europa en USA.

Zijn laatste wedstrijd was de Juliette Bergmann Grand Prix in 2015 waarbij hij voor het tweede jaar op rij zijn klasse (Bodybuilding -80kg) heeft gewonnen. Op dit moment was de planning meer te focussen op het begeleiden van anderen naar hun ultieme fysiek, zijn eigen team met zeer gemotiveerde mensen, die keihard werken aan hun fysiek, met of zonder podium doel:Team Chabot en het opbouwen van Chabot Sports.

Echter, Luc is uitgenodigd om op 2 december 2018 deel te nemen aan The Night of the Dutch Champions. Een wedstrijd waaraan je alleen mag deelnemen op uitnodiging, waar 24 van de beste Nederlandse atleten aan deel mogen nemen. Een hele eer om hieraan mee te mogen doen.

Wedstrijden:
2008 Atlas Cup, Bodybuilding -80 kg 1e plaats
2008 Hercules Cup Bodybuilding -80 kg 2e plaats
2009 Nederlandse Kampioenschappen Bodybuilding, Bodybuilding -80 kg Top 3 plaatsing
2010 Nederlandse Kampioenschappen Bodybuilding, Bodybuilding -80 kg Top 3 plaatsing
2011 Nederlandse Kampioenschappen Bodybuilding, Bodybuilding -80 kg 1e plaats
2012 Nederlandse Kampioenschappen Bodybuilding, Bodybuilding -80 kg 2e plaats
2012 Loaded Cup, Denemarken, Bodybuilding -80 kg, 2e plaats
2012 Grand Prix Oslo, Bodybuilding -80 kg, 2e plaats
2012 Grand Prix Sweden, Bodybuilding -80 kg, 2e plaats
2013 Arnold Classic, Madrid,  Bodybuilding -80 kg, geen plaatsing
2014 Juliette Bergmann Grand Prix, Bodybuilding -80 kg, 1e plaats
2015 Anold Classic Ohion, USA, Bodybuilding -80 kg, geen plaatsing
2015 Juliette Bergmann Grand Prix, Bodybuilding -80 kg, 1e plaats


Nelian

Nelian is in maart 2015 na aandringen van haar broer begonnen bij een personal trainer om af te vallen. Toen had ze geen idee dat ze 18 maanden later voor het eerst op een wedstrijd podium zou staan. Ze kreeg een op maat gemaakt voedingsschema voorgeschreven, en begon met 4-5 keer per week te gaan trainen. Zij heeft zich heel strict aan het schema gehouden en begon vrij snel af te vallen. Op dat moment was haar gewicht 92 kg, met een vet percentage van 34%. Nelian was net een paar maanden bezig toen ze tijdens een van haar personal training sessies Luc leerde kennen die in deze sportschool met zijn team aan het trainen was. Niet lang daarna kregen zij een relatie, en vrij snel daarna zijn ze gaan samenwonen. Dat is ook het moment waarbij Nelian bij haar toenmalige trainer gestopt is, om onder Luc zijn begeleiding verder te gaan.

Na een traject van 18 maanden diëten en zwaar trainen heeft Nelian in oktober 2016 meegedaan met de Enercup in de klasse Bodyfitness. Helaas geen top 5 plek mogen behalen, maar wel ontzettend trots op deze prestatie gezien de weg die zij hiervoor afgelegd heeft. Tussen haar zwaarste gewicht en haar wedstrijd gewicht op de Enercup 2016 zat een verschil van 45 kg.

Haar volgende doel was gelijk gesteld. Op 1 oktober 2017 meedoen aan de Golds Gym Classic met een verbeterd fysiek. Zij heeft hier weer een jaar keihard voor getraind om zoveel mogelijk progressie te maken.

Inmiddels is de Golds Gym Classic geweest en heeft Nelian meegedaan in de klasse Bodyfitness waarbij ze een verbeterde fysiek met meer spiermassa heeft kunnen laten zien en heeft ze een mooie vierde plaats behaald. Aangezien Luc en Nelian 2 weken later een fotoshoot hadden waarvoor ze beiden in topshape wilden zijn heeft Nelian besloten ook mee te doen aan de Open Brabantse Kampioenschappen. Het is haar gelukt in de 2 weken tussen deze wedstrijden toch haar fysiek weer te verbeteren, zij heeft hier een mooie 5e plaats behaald.

Voor nu heeft Nelian even geen concrete wedstrijdplanning. Zij blijft verder haar voeding en trainingen doen zoals altijd en zal in de toekomst zeker nog een wedstrijd doen.

Wedstrijden:
2016 Enercup, Bodyfitness
2017 Golds Gym Classic, Bodyfitness 4e plaats
2017 Open Brabantse Kampioenschappen, Bodyfitness 5e plaats