06 14 79 84 24  / 06 33 08 49 51   

  info@chabotsports.nl

SuccesverhalenHier  vind je een aantal van de transformaties die onze klanten hebben doorgemaakt onder begeleiding van Chabot Sports en Team Chabot, en sommige van hen, willen hun verhaal hier delen om anderen te inspireren.

Chantal van der Riet, Team Chabot lid.

Ik ben Chantal, kom uit Rotterdam en heb aan twee mooie wedstrijden mee mogen doen van de IFBB in de Bikini Klasse.

De eerst wedstrijd was JBC 2016. Hier werd ik 6e! Uiteraard wilde ik mijn status verbeteren en heb ik vervolgens anderhalf jaar doorgetraind en stond dan ook 15 oktober op de OBK 2017 met Team Chabot. Hier werd ik vol trots 3E! “Ik mag nu verder voor mijn B Status!”

Januari 2018 ben ik officieel weer gestart in Team Chabot! Na mijn wedstrijd heb ik even een stap terug gedaan. Het “niks-moet-alles-mag-mentaliteit”! Mag ook wel als je voortdurend bezig bent met trainen, voeding preppen en gewoon fulltime werken. Er is dan geen tijd voor sociale activiteiten. Ook het verwerkingsproces van een enorm groot verlies heb ik dan ook de kans gegeven.

Voor mij is het terug zijn in een team erg motiverend ookal ben ik zelf gedisciplineerd en gemotiveerd. Je leert veel in een team en je kan daardoor jezelf zoveel verder ontwikkelen op het gebied van voeding en fitness! Ik heb gekozen voor team Chabot omdat zij mij erg hebben geholpen richting mijn wedstrijd. Luc en Nelian geloofde in mij en dit is wat je nodig hebt van een coach! Jammer dat ik dit team niet veel eerder kende!

Naast het team Chabot zit ik in nog 2 hele mooie sponsor teams! Dit jaar heb ik nog steeds mijn sponsorship behouden van MFit en RoyalFitWear!

In plaats van door te gaan met wedstrijden dit jaar start ik in januari met een opleiding. Ik ga mij verdiepen in voeding op een therapeutische wijze in combinatie van orthomoleculaire suppletie, maar dit betekend niet dat ik niet in het wereldje van bodybuilding bezig blijf! Ik mag namelijk, met goedkeuring van de bondscoach van de IFBB, in 2018 poseerlessen gaan geven! De eerste paar keer zal ik dan ook meehelpen bij de Poseer Clinics van de NBBF. Als je je op wilt geven voor een poseerles bij de NBBF.

Zo blijf ik toch bezig in de bodybuilding en hoop ik in de toekomst na-coaching te mogen gaan geven aan de mooie atleten, maar ook de mensen die net even dat steuntje in de rug nodig hebben om hun doelen te bereiken!