06 14 79 84 24  / 06 33 08 49 51   

  info@chabotsports.nl

Diensten

  1. Diensten

Chabot Sports voor alles over voeding, (personal) training, wedstrijd poseren, wedstrijd begeleiding.

Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Voeding en trainingsschema's
  • Personal training
  • Personal Training pakket
  • Online begeleiding
  • Wedstrijd begeleiding
  • Poseerlessen voor wedstrijd bodybuilding

 

Voeding en trainingsschema's

Al onze voeding en trainingsschema's worden door ons voor jou op maat gemaakt, specifiek afgestemd op jouw doelen.

Wil jij vet verliezen of aankomen in spiermassa, dit is allemaal mogelijk. Ook kun je hierbij aangeven als je iets wel of niet lust, en als je een voorkeur hebt.

Trainingsschema's worden samengesteld aan de hand van je doelen en wensen. Wil jij meer focus leggen op een bepaalde spiergroep of gewoon lekker groeien en spiermassa opbouwen?


Voedingsschema: € 30,00
Trainingsschema: € 30,00;
Combinatie voeding en trainingsschema: € 50,00

 

Personal Training

Een personal training sessie duurt ongeveer 1-1,5 uur waarbij je onder begeleiding van Luc Chabot de spiergroep(en) van jouw keuze traint. Tijdens deze training, zal Luc je begeleiden en waar nodig corrigeren om je zo correct en efficiënt mogelijk te leren trainen. Zodat jij het maximale uit jouw trainingen kan halen met de minste kans op blessures.

Locatie waar wij personal training aanbieden:

Prive gym in Sommelsdijk
 

€50,00 
 

 

Personal Training pakket (in overleg binnen 1 jaar na afname in te plannen.)

Start - Pakket van 4 PT sessies en een trainingsschema:

€200,00

 

 

Level up – Pakket van 10 PT Sessies en een trainingsschema:

€ 450,00 

 

 

Online persoonlijke coaching

Wil jij afvallen, aankomen, aan jezelf werken en heb jij die stok achter de deur nodig? Zodat jij gemotiveerd blijft om jouw doelen te realiseren. Dan is online persoonlijke coaching wat voor jou. Je krijgt hierbij een voedingsschema en een trainingsschema die op jouw doelen zijn afgestemd. Het voedingsschema word aangepast wanneer nodig, dit is afhankelijk van jouw resultaten. Elke twee maanden krijg je een nieuw trainingsschema welke is afgestemd op jouw doelen. Elke maand kom je langs voor een vet meting zodat we je vooruitgang kunnen bijhouden en je voedingsschema hierop kunnen aanpassen.

Je heb 24/7 contact via whatsapp.

€75,00 per maand

 

Online persoonlijke coaching met 1 personal training per maand. (maximaal 3 plekken)(Locatie Bfit, Middelharnis)

Wil jij afvallen, aankomen, aan jezelf werken en heb jij die stok achter de deur nodig? Zodat jij gemotiveerd blijft om jouw doelen te realiseren. Dan is online persoonlijke coaching wat voor jou. In dit pakket zit ook een personal training per maand, zodat jij ook aan je techniek kan werken en leert hoe je alles uit je training haalt. Je krijgt hierbij een voedingsschema en een trainingsschema die op jouw doelen zijn afgestemd. Het voedingsschema word aangepast wanneer nodig, dit is afhankelijk van jouw resultaten. Elke twee maanden krijg je een nieuw trainingsschema welke is afgestemd op jouw doelen. Elke maand kom je langs voor een vet meting zodat we je vooruitgang kunnen bijhouden en je voedingsschema hierop kunnen aanpassen.

Je heb 24/7 contact via whatsapp.

€100,00 per maand

 

Wedstrijd begeleiding - Team Chabot

Is jouw droom om mee te doen aan een bodybuilding wedstrijd, en/of ben je echt gemotiveerd om hard te werken voor jouw droom fysiek?

Ben je op zoek naar goede, persoonlijke begeleiding? Dan ben je hier op de juiste plek.

Luc Chabot draait al meer dan 15 jaar mee in de Nederlandse top van wedstrijd bodybuilding bij de NBBF. Hij heeft in deze tijd veel kennis en ervaring opgedaan, en vind het leuk anderen te helpen hun doelen te behalen en zijn kennis te delen. Luc is begin januari 2018 door de IFBB/NBBF gecertificeerd als coach voor wedstrijd begeleiding.

Het merendeel in het team heeft wedstrijd ambities, maar dit is niet vereist. Zolang je maar de juiste mentaliteit hebt en hard wil werken voor je doelen dan pas je goed in de groep. Het is een gezellige groep mensen, die elkaar motiveren en aanmoedigen en allemaal bezig zijn met hetzelfde doel, het creëren hun beste fysiek.

Wat is hier bij inbegrepen?

Je krijgt hier een voedingsschema wat aansluit op jouw doel, deze word aangepast wanneer nodig.
Elke twee maanden krijg je een nieuw trainingsschema.
Om de week is er op zondag ochtend eenTeam Training bij Fox Gym in Rotterdam. Hier train je samen met je teamgenoten onder leiding van Luc en wordt je vet percentage gemeten, zodat we je vooruitgang bijhouden en je voedingsschema hierop kunnen aanpassen.
Motivatie, tips & tricks van je teamgenoten en toegang tot de Whatsapp groep met Team Chabot leden.
Poseerlessen voor de klasse Bodybuilding.
Backstage begeleiding op je wedstrijddag.
Alles wat jij moet weten voor je wedstrijd en voordat je het podium op stapt. o.a. Wat je moet regelen voor de wedstrijd, wedstrijd benodigdheden, boodschappenlijst voor de wedstrijddag, het proces om je wedstrijd klaar te maken.
Je heb 24/7 contact via whatsapp.

€ 150,00 per maand

 

Poseerlessen voor wedstrijd bodybuilding 

Één op één poseerles om je de juiste poses met de correcte uitvoering bij te brengen en het perfectioneren van je routine.
 

€50,00 voor de duur van 1 uur.

 

De diensten van Chabot Sports zijn vrijgesteld van BTW.